Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Μια "τσάντα αγάπης" σε κάθε αυτοκίνητο!


Το Κέντρο Νέων Γιαννιτσοχωρίου
 προτείνει σε όλους μας, μια σπουδαία 
δράση η οποία μπορεί να διδάξει στα παιδιά μας τη συμπόνια και την αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο...
 
 
 
 
Τι είναι η "τσάντα αγάπης"; 
 
Πρόσφατα μια χρήστης του Facebook, η Έιμι Βέρντερ, δημοσίευσε την παρακάτω εικόνα στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
 
"Τσάντα αγάπης"
 
Είναι μια «τσάντα αγάπης» σύμφωνα με την ίδια! Μια τσάντα που έχει πάντα στο αυτοκίνητο της, όταν βρίσκεται σε αυτό μαζί με την κόρη της. Με την δημοσίευση της αυτή, ελπίζει ότι θα εμπνεύσει περισσότερους ανθρώπους να κάνουν το ίδιο.

"Αυτό είναι κάτι που εγώ και η κόρη μου αρχίσαμε να κάνουμε.. Φροντίζουμε πάντα να έχουμε μια «τσάντα αγάπης» στο αυτοκίνητο μας σε περίπτωση που συναντήσουμε κάποιον που έχει ανάγκη"

Τι μπορούμε εμείς να κάνουμε;

Μπορούμε να φτιάξουμε τη δική μας «τσάντα αγάπης» με πράγματα που υπάρχουν σε οποιοδήποτε πολυκατάστημα: Γάντια, ζεστές κάλτσες, κονσέρβες, μπισκότα, σοκολάτες, μαντηλάκια, οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες και άλλα αντικείμενα που μπορούν να βοηθήσουν κάποιον που είναι άστεγος ή σε άσχημη κατάσταση.
Μπορούμε επίσης να φτιάξουμε μια «τσάντα αγάπης» και για τα αδέσποτα. Πολλοί άστεγοι έχουν για συντροφιά τους ζώα και θα ήθελαν να τους προσφέρουν μερικές λιχουδιές!


 
 
Είναι μια πράξη που έχει ανθρωπιά, καλοσύνη και αγάπη... Είναι κάτι εμπνευσμένο που όλοι μας μπορούμε να κάνουμε! Τέτοιες μικρές πράξεις καλοσύνης μπορούν να αλλάξουν τη ζωή ενός ανθρώπου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου