Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Συνεργασία με το "Δημιουργικό Εργαστήρι Ραχών"

Εθελοντική Δράση για τα παιδιά και
 στις Ράχες Κυπαρισσίας!!!
 
Μια υπέροχη προσπάθεια για την δημιουργία μιας Εθελοντικής Δράσης για παιδιά και για νέους έχει ξεκινήσει στις Ράχες Κυπαρισσίας!!!
 
Το Κέντρο Νέων Γιαννιτσοχωρίου θα συνεργαστεί με το Δημιουργικό Εργαστήρι Ραχών και θα στηρίξει απόλυτα αυτήν την υπέροχη πρωτοβουλία!!!

Η διαχειρίστρια της ομώνυμης σελίδας στο facebook, Αλκμήνη Γεωργιάδη, δηλώνει:

"Το χωριό των Ραχών αλλά και η ευρύτερη περιοχή της Κυπαρισσίας, ενδείκνυνται για τόπο διαμονής νέων αλλά και οικογενειών, σε μία κίνηση αποκέντρωσης και επιστροφής της φύσης που παρατηρείται ως γενική τάση τον τελευταίο καιρό. Στο πλαίσιο αυτό, ήδη έχει παρατηρηθεί η επιστροφή στην περιοχή ντόπιων νέων που έλειπαν επί σειρά ετών, αλλά και ανθρώπων που επέλεξαν να ζήσουν στην περιοχή χωρίς να συνδέονται με αυτήν, προκειμένου να αφήσουν πίσω τους τους απάνθρωπους ρυθμούς της πόλης και να αναζητήσουν ποιότητα στην καθημερινή τους ζωή δίπλα στη φύση. Με τα δεδομένα αυτά, το Δημιουργικό Εργαστήρι Ραχών στον χώρο του παλαιού Δημοτικού Σχολείου θα αποτελέσει πνοή ανανέωσης της περιοχής, προσφέροντας έναν ζωτικό πολυχώρο δραστηριοτήτων για τα παιδιά του χωριού αλλά και της ευρύτερης περιοχής, με όραμα να μετεξελιχθεί σε χώρο εκδηλώσεων και ενηλίκων, ποικίλων ενδιαφερόντων καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Οι νέοι άνθρωποι της περιοχής πρεσβεύουμε βαθύτατα ότι η αλλαγή της καθημερινότητάς μας και του τρόπου ζωής μας ξεκινάει από τον καθένα προσωπικά, η δε μεμονωμένη προσπάθεια ανθεί εντυπωσιακά όταν ενωθεί με τη δύναμη της ομάδας. Βασιζόμενοι στις ιδέες και το μεράκι μας, υλοποιούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα μέσα της περιοχής μας για εμάς και τα παιδιά μας".
 
Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία!!!

Περισσότερες πληροφορίες:
Δημιουργικό Εργαστήρι Ραχών

Διαχείριση Σελίδας: Αλκμήνη Γεωργιάδη
Τηλ: 6974 883 663

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου